Facebook avhopparen!

Hej!

Nu har jag lyckats träda ur facebook. Men, det är inte det att jag har tagit bort mitt konto där utan det är bara inaktiverat. Det är konstigt att det inte går att ta bort sitt konto därifrån frivilligt utan man måste ansöka om att få inaktivera kontot.

Med andra ord så går det inte att plockas bort från den mötesplatsen helt och hållet.

Men nu är jag iaf. inte med aktivt där och det känns ganska skönt.

Peter - Frihet i ett nät!

Kommentarer
Postat av: raukan

Tuttmusklerna? :D

Postat av: Joey

Och du som tjatade på mig så länge att jag skulle skaffa ett konto! =)
Ja, det är dumt att det ska vara så svårt att inaktivera det. Men jag tycker att om folk nu är så dumma så de lägger upp känslig info om sig själva på facebook eller internet överhuvudtaget, får de faktiskt skylla sig själva.

2008-03-05 @ 12:34:34
Postat av: Peter Andersson

Haha, ja, jag återkommer kanske. Jag ville göra ett test och se om det var svårt att stänga av sitt konto. Och det var det dock inte, men att ta bort det verkar vara hur svårt som helst!

Nu är det ju inte bara så att man behöver lägga ut känslig information på facebook, det tar facebook reda på ändå, den liksom scannar av datorn för att hitta saker som du surfar på och som du ex. köper på internet eller liknande. Vad de ska med den informationen till kan man fundera över...

2008-03-05 @ 13:20:15
URL: http://zodiac.blogg.se
Postat av: Monica

Aha, då vet jag varför jag har en person mindre på min lista!

2008-03-06 @ 06:35:54
URL: http://gealachs.blogg.se
Postat av: Joey

"Nu är det ju inte bara så att man behöver lägga ut känslig information på facebook, det tar facebook reda på ändå, den liksom scannar av datorn för att hitta saker som du surfar på och som du ex. köper på internet eller liknande. Vad de ska med den informationen till kan man fundera över..."

Låter väl konspiratoriskt. Men det gör ju din blogg oxå. Här finns ju t e x reklam för kristna sidor så fort du skriver något om religion eller liknande. Ja, läskligt om det du säger stämmer, men jag ororar mig inte för egen del.

2008-03-10 @ 11:53:14
Postat av: Peter Andersson

Mja, om man läser avtalet folk oftast godkänner utan att läsa igenom dem står det faktiskt tydligt att de kommer installera en javaapplet på din internetbrowser, i mitt fall Internet Explorer. Som kontrollerar vilka sidor och vad jag gör för inköp etc. för att dokumentera och arkivera. Möjligtvis för att rikta reklam till mig, men ändå, lite läskigt att bli "skuggad" på det sättet. På bloggen handlar det om vart mina inlägg riktas. Skriver jag om religion så riktas också religiös reklam. Och då är det kristna kyrokor som har råd att göra reklam här tydligen.

2008-03-11 @ 16:57:49
URL: http://zodiac.blogg.se
Postat av: mammeli

hej din gamle räv! saknat mig som jag saknar dig? hittade inget annat sätt att kontakta dig på. skicka ett mail!!! skulle behöva din (snigelpost-)adress.
1000-kramar!

2008-03-12 @ 21:19:55
Postat av: Peter Andersson

Tja på dig själv ditt Lo! ;-) Jag skickar dig mail! =)

2008-03-12 @ 22:46:14
URL: http://zodiac.blogg.se
Postat av: Adrianasklenarikova

Very good, I was so suprised when I came upon this site. I would love to find a chat for installers to help and give opinions and compare prices in differant areas Thank you and keep up the good work

2010-09-17 @ 08:45:40
URL: http://adrianasklenarikova.blogetty.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback