Vänsterpartiet är drogliberalt!

Ja, det är ju inte någon hemlighet att Vänsterpartiet har på sitt program att legalisera droganvändandet. Och det är jäkligt skumt att ett socialistiskt parti står för något som skapar missär och klasskillnader!

Vad som gör det extra intressant idag är att Vänsterpartiets Alice, förste vice ordförande gått ut och drivit frågan mer direkt. Det visar på att Vänsterpartiet faktiskt också jobbar aktivit med den här frågan, speciellt när det kommer uppifrån och från en namnestyrelsepost.

Det är föraktfullt, enligt mig när socialisterna eller ska jag säga kommunisterna? vill legalisera drogmissbruk! Det är inte mycket bättre än Irans diktatur där de medvetet portionerar ut droger för att hålla folket så pass drogat att de inte gör revolt.

Kan det vara så att Vänsterpartiet också är påväg att försöka göra något liknande?! Nåväl, det är ju helt klart drastiska slutsater, men man ska alltid vara vaksam mot drogliberaler.

Vad man skulle kunna tänka vara drogliberaler, det är väl ett parti som är ultraliberalt/Nyliberalt, såsom halva Fp, eller halva Moderaterna, eller Centerpartiet, men inte ens de anser att det ska vara fritt med droganvändandet. För de anser att drogerna är inte en frihetsfråga, utan en frihetsinskränkande fråga, då en person som är drogpåverkad ofta inskränker andra människors frihet genom att utgöra ett hot om att döda någon under sitt rus.

En annan sak som jag tänkte på är väl att Vänsterpartiet ger missbrukarna ett slag i ansiktet, knäa dem i skrevet och allt vad man kan tänka sig. Genom att tycka detta så tolkar jag det som att V plockar bort ansvaret från personer som missbrukar, de legaliserar också att det är rätt att människor som utsats för tragedier där anhöriga och familjemedlemmar dödats av en drogpåverkad person. V sviker alla offer! V sviker missbrukarna, istället för att hjälpa dem in i samhället igen till en drogfri värld!

Fy skäms Vänsterpartiet!

Peter - Nidstångsbindaren

Kommentarer
Postat av: Victoria

En lustig sak som inte har med inlägget att göra Peter är att den där mobila hörslingan som jag blev så imponerad av, den såg jag på ett nyhetsinslag (kanske var det i Luleå igår). Det handlade om orättvisor i kostnader och teknik för hörselskadade i olika län. Och så visade man upp den där typen av mobil slinga och förklarade hur fiffig den var. Kul tyckte jag! (Inte orättvisorna men, ja du fattar...)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback