Social ingenjörskonst

Idag vaknade jag och funderade på detta. Ett sådant exempel är Hitlers utrotning under andra världskriget. Vi har sett detta på andra ställen, exempelvis Sovjetunionen, Gulag.

Men vi i Sverige är helt fria från social ingenjörskonst, eller?

Vi kan väl titta på hur det såg ut när det begav sig (Efter andra världskriget i Sverige).
1936-1946 sitter Per-Albin Hansson, socialdemokrat, som samarbetsregeringens överhuvud för att klara sig mot Tyskland. Det vill säga, slicka Tyskland medhårs.

1946-1969 sitter Tage Erlander som statsminister, även han socialdemokrat. Och det är under den här perioden som Sverige har sin mörka tid. Det sker tvångssterilisering och lobotomeringar för att folk är antingen farliga för att de är kommunister, eller för höger. Eller psykiskt sjuka eller vuxit upp på barnhem och i fosterfamiljer. Dessa barn steriliseras, tvångslobotomeras etc. För att de ska passa in i samhället, eller enklare förklaring, de ska inte kosta samhället något, vi vill ju inte ha något som tynger samhället, genom att de som vuxit upp på barnhem inte ska sätta till nytt liv som kommer hamna på barnhem. Det var så på den tiden, tyvärr, att man trodde att de barn som vuxit upp på barnhem fick de barn skulle de också hamna på barnhem. Lobotomeringen genomfördes på de personer som led av psykiska åkommor. De skar helt enkelt av nerver som gjorde det möjligt för höger och vänster hjärnhalva att kommunicera med varandra, och speciellt de nerver som skickade känslosignaler. Dessa brände man bort och skapade riktiga zombies.

Detta är såklart Svensk social ingenjörskonst! Och är det inte vacker så säg! Jag tycker detta är något av det mest pinsamma som Sverige genomfört! Först fjäska för tyskland, därefter genomföra statliga övergrepp på människor som redan var utsatta, dessa såg man till att plocka bort eller förhindra att de kunde få barn. Personer som lobotomerades lever fortfarande idag och har inte fått mycket ersättning, om de fått någon ursäkt över huvud taget?!

Sverige och Norge har gjort på ungefär samma sätt under den här tiden. Vad som skiljer oss från är att Norge har bett om ursäkt och betalat de drabbade en ersättning på ganska många kronor. I Sverige ville den gamla regeringen inte veta något om det hela. Och kanske är det typiskt för en socialdemokratisk regim att inte vilja erkänna tidigare fel som gjorts av samma parti?

Varför skriver jag om detta nu då? Jo, för i medierna har vi nyligen läst att personer fortfarande blir lobotomerade. En kvinna som blev lobotomerad, dock inte på gammalt sätt (dvs. gå in genom ögat med en lång kirurgisk stålpinne och skära av nervtrådar mellan hjärnans höger och vänsterhalva) Utan på det nya sättet, via laser. Hon blev så pass förändrad att hon blev tvungen att sluta sitt jobb. Hon fick ett mycket grovt språk. Lobotomeringen skedde för att hon hade kraftiga humörsvängningar. En annan man blev också lobotomerad, efter ett par veckor så började han våldta allt som rörde sig. Innan dess hade han varit helt fri från brottsregistret. Inget av fallen följdes upp. Är det inte konstigt? Att vi idag fortfarande har kvar lobotomeringen? Skapar zombies och får människor att göra konstiga saker som de inte gjorde innan?

Jag skriver också med detta för att allt har skett under en socialdemokratisk regering. Och då kan man fråga sig, är det var regeringen ville? Att göra detta? I formen tvångssteriliseringen, ja, den socialdemokratiska regeringen hade tillåtit detta. Lobotomeringen, vi visste hur det låg till med personer som lobotomerades, undersökningar från USA fanns i Svenska händer och ändå förbjöd man inte lobotomeringen. Även idag sker detta, och vilka har styrt Sverige de senaste 12 åren?

Därefter tänker jag också på hur saker och ting hemlighetshållts. Ex. barnhemmen i Sverige, de arkiven öppnades upp nu för ett år sedan. Det var på 1940-50-talet som detta skedde. Och ingen har velat kännas vid det. Några utav barnskötarna på barnhemmet har nu trädit fram och berättat hur det gick till på barnhemmen. Men att de hade fått besked ovanifrån om hur de skulle behandla barnen.

Och så tillsist. Tsunamibanden. Varför har det socialdemokratiska regeringskansliet raderat alla telefonsamtal och e-postlistor från den tiden? Försvårat och kanske förhindrat utredningarna om hur det låg till. Nu hittades ju för några månader sedan band med lagrad data om tsunamie-post, ca 150-stycken. När utredarna skulle sätta tänderna i dessa upptäcktes det att 19 band saknades. Det luktar misstänkt socialdemokraters naturliga strategie, göm och glöm!

Nej, social ingenjörskonst, det är farligt och inget som någon ska syssla med, det är ungeför som modern rasbiologi! Och det är ju inte rumsrent någonstans, och det ska det heller inte vara!

Peter

Kommentarer
Postat av: Joey

Tycker du drar allt för stora ideologiska växlar. Detta skedde ju under rasbiologins tidevarv och jag tror inte att en högerregering hade agerat annorlunda. Snarare ter det sig idag märkligt att ett parti så nära socialismen som SAP låter tvångssterilisera och lobotomera "oönskade".
Och att hemlighålla obekväma sannigar är inte unikt för varken höger - eller vänsterblocket. Hur många känner te x till "Svarta listan" där fackligt aktiva och andra klasskämpar sattes upp som farliga för rikets säkerhet. Många gånger till följd att dessa personer miste sina jobb. Något som fortfarande sker i USA, där kapitalisterna inte skyr att anlita maffian för att röja obekväma fackligt aktiva ur vägen.
Till sist, alla ledare blir maktfullkomliga förr eller senare, oavsett ideologi.

2006-12-08 @ 12:20:42
Postat av: Peter Andersson

Det tror jag med. Det som jag tycker är läskigt är att det är under just socialdemokraternas tid det sker saker. Jag har inte lyckats hitta något, och jag har försökt, hitta saker och ting som är extraordinära när Torbjörn Felldin och Ola Ullsten satt som statsminister. Dock så finns det säkerligen massor att lägga fram som dessa också gjort fel, men det jag vill trycka på är att det känns så systematiskt att gämma otrevliga sanningar som S. gjort.

Postat av: carbuncle

*hehe* frågan är ju nu hur moderaterna helt plötsligt efter en kris lyckas "hitta" banden och hur flera av dem sen försvinner så att de inte kan göra sitt jobb ;-)

Tror jag ska springa ner på Ica och köpa en present till imorgon...

2006-12-08 @ 14:30:28
URL: http://carbuncle.blogg.se
Postat av: Peter Andersson

Hehe, ja, eller om S. varit i källarne och smugit runt och plockat åt sig de kvarglömda banden?... Spekulationerna är många. Och det får helt enkelt utredarna avgöra vad som hänt.

2006-12-09 @ 15:46:52
URL: http://zodiac.blogg.se
Postat av: Mickis_24

jag tyckte om din sida! Jag håller med dig i stort sett om allt, utom när det gäller att sverige var feg gällande Tyskland.
Visst var vi fega men vi hade inte så mycket val, det var antingen å jamsa med eller bli plockad av tyskarna och skulle det verkligen vara värt det? då kanske det var bättre att slicka Tyskarna medhårs.

2007-02-07 @ 19:47:59
Postat av: Peter Andersson

Hehe, ja, man kan ju inte gilla allt! =) Men det är klart, Sverige var ju tyskvänliga på den tiden, det var det landet som var störst inom ekonomin då, och influerade hela europa egentligen. Liksom USA påverkar oss idag.

2007-02-07 @ 23:16:22
URL: http://zodiac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback