Nordkoreansk propaganda

En otäck kommunistisk stat. Med hemsk propaganda på hur bra landet är.

http://www.youtube.com/watch?v=lLwz7gPc2m0&mode=related&search=

Kommentarer
Postat av: carbuncle

Men kan du inte sluta? Ta tillbaka det där! Nordkorea är ju för i helvete inte kommunistiskt nånstans; det är lika kommunistiskt som folkpartisterna är moderater. De följer en helt annan ideologi (juche) och dessutom har de nekrokrati! Läs kommunistiska manifestet och peka sen ut för mig var det står att en kommunistisk stat ska ha en död ledare, är du snäll. Annars kan du få ändra inlägget, jag vill inte att du ska bli dumförklarad ;-)

2007-02-14 @ 00:29:42
Postat av: Joey

Same shit, different leaders. Sann socialism bygger på demokrati och folkets vilja, inte diktatur och ensamma härskare. Men tyvärr, makt korrumperar.

2007-02-14 @ 11:51:18
Postat av: Peter Andersson

Jag står fortfarande fast att det är den kommunistiska ideologin som Nordkorea anammar, dock så är det en kommunistisk nekrokrati, där man arbetar på exakt samma former som sovjet, speciellt om man tittar på de fina patriotiska och 50-talslika bilderna.
Kuba och Nordkorea, kommunistiska länder som har försökt få kommunism. Dock håller jag med dig Moa, det är inte kommunism som de praktiserar, men det blev så i dessa länder, efter att ledarna ville uppnå kommunism. Alltså, kommunismen kommer fortfarande aldrig att vara en praktisk genomförbar ideologi, är det jag kan dra slutsatserna. För hur kommer man tillbukt med folket som inte vill ha kommunism? Jo, de tystas ned, och då har vi helt plötsligt ett skräckvälde och man kan inte lita på någon... och sen kommer ledaren hyllas, fram till döden och sen hyllas ledaren efter döden och vi får en nekrokrati... Kommer Kuba bli nekrokrati? Vi får se, jag tror det!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback